Groepsbezoek

 

In het Archeologisch Museum ben je welkom met je klas, met je ouders en ook met een groep vriendjes en vriendinnetjes. Kom je met je familie, dan zijn er altijd leuke activiteiten te doen: ga als een echte archeoloog zelf opgraven! Of zoek uit wat mensen vroeger hebben gegeten bij de determinatie tafel. Puzzel de scherven weer in elkaar of speel het opgraafspel op een van onze computers. Er is altijd genoeg te doen!

 

Groepsbezoek tijdens openingstijden
Kom je met meer dan 6 kinderen bij ons langs? Dan gelden er de regels van het groepsbezoek. Voor groepen (bijvoorbeeld BSO of NSO of een groep van een kinderfeestje) is het nodig om het bezoek vooraf even aan te kondigen door een e-mail te sturen naar mvddries@haarlem.nl dan houden wij daar rekening mee. Niet alleen zorgen wij dan voor voldoende materialen, ook rekenen wij voor een bezoek met een groep van meer dan 6 kinderen een kleine toegansprijs. Dit betekent 2 euro per kind (begeleiders gratis). Dit kan alleen contant worden voldaan.

 

Bezoek met de klas
Wilt u een bezoek met de klas boeken? Dat is mogelijk buiten openingstijd van het museum (bij voorkeur op maandag, dinsdag en woensdagmorgen). Meer informatie vindt u hier.


 
  

© Zomerschool Haarlem