Bezoek ons met BSO/NSO

Bezoek ons buiten openingstijden:
Een bezoek met een groep van een buitenschoolse of naschoolse opvang is mogelijk buiten openingstijden van het museum: maandag, woensdagmorgen, donderdag- en vrijdagmorgen. U kunt een bezoek aanvragen en reserveren door een mail te sturen naar Marjolein van den Dries mvddries@haarlem.nl Aan een bezoek zijn wel kosten verbonden.

Bezoek ons tijdens openingstijden:
Wilt u een bezoek brengen aan ons museum tijdens openingstijden? U bent van harte welkom. Wel gelden er een aantal regels omdat het dan druk kan zijn in het museum en wij een beperkte ruimte hebben.

Een bezoek met een groep van maximaal 6 kinderen:
- het bezoek moet vooraf worden aangegeven (minimaal 5 werkdagen) door een e-mail te sturen naar Marjolein van den Dries, mvddries@haarlem.nl
- na reservering zorgen wij ervoor dat er ook genoeg materialen in het museum voorhanden zijn en de vrijwilligers van dienst op de hoogte gesteld worden
- een bezoek is toegestaan tijdens openingstijden van ons museum voor een groep van maximaal 6 kinderen
- per groep van 6 kinderen is minimaal 1 begeleider vereist om met de kinderen opdrachten te kunnen maken in ons museum
- er kan gebruik gemaakt worden van alle gratis educatiematerialen, speurtochten enzovoorts
- let op: de meeste opdrachten zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Zijn er kinderen jonger dan 6 jaar mee in de groep dan is aparte begeleiding bij de opdrachten een must.

Een bezoek met een groep van meer dan 6 kinderen:
- wilt u langskomen met een groep van meer dan 6 kinderen? Wij verwelkomen jullie graag in ons museum maar dan moet u het bezoek vooraf aangeven door een e-mail te sturen naar mvddries@haarlem.nl Dan worden de mogelijkheden en programma op maat besproken. Houdt u er rekening mee dat er dan kosten aan het bezoek verbonden zijn.

Heeft u zich niet aangemeld maar komt u op eigen gelegenheid naar het museum met uw groep kinderen van de BSO of NSO? Dan is het afhankelijk van de drukte wat er aangeboden kan worden. De publieksbegeleiders zullen hier een inschatting van maken. Wij rekenen dan een bijdrage van 2,00 euro pp / per kind aan toegangskosten.