Expositie Trash en Treasures van Lenie Kamstra tijdens Kunstlijnweekend

Tijdens het Kunstlijnweekend exposeert Lenie Kamstra bij ons in het museum met haar expositie 'Trash en Treasures'. Haar werken zijn speciaal voor deze expositie gemaakt en sluiten aan op onze tentoonstelling 'Gat in de Gierstraat'.

Inspriatiebron voor haar werken vormen de vele Deftsblauwe vondsten, zoals tegeltjes die zijn gedaan bij de opgraving van dit pand. Daarnaast heeft zij heeft ook een aantal losse vondsten uit onze collectie gebruikt om afdrukken mee te maken, zoals het relief van pijpekopjes in sieraden en amuletten van klei. Daarnaast zijn de bijzondere blauwe kleur en patronen verwerkt in schilderijen en objecten. Lees hier meer over de expositie Trash en Treasures.

Kortom: de unieke combinatie van Trash en Treasures en onze tentoonstelling Gat in de Gierstraat is zeker een bezoekje waard dit weekend!

Beide dagen zijn wij geopend van 11.00-17.00 uur. Toegang gratis.

Kinderactiviteit: maak jouw eigen Delfstblauwe fansasievogel!