Boekpresentatie '6000 jaar Haarlem' en middeleeuws feest

Op zaterdag 23 november is de boekpresentatie van het boek '6000 jaar Haarlem, een geschiedenis op grond van archeologische vondsten' van stadsarcheoloog Anja van Zalinge.
Tijdens de feestelijke bijeenkomst in middeleeuwse sferen zal het eerste exemplaar uitgereikt worden aan Burgemeeser Jos Wienen. Daarna is er de mogelijkheid om mee te wandelen op een historissche wandeling door Haarlem.

Boekpresenatie is vol
In verband met het beperkt aantal plaatsen voor de boekpresenatie is het verplicht vooraf aan te melden. Inmiddels is het maximale aantal aanmeldigen bereikt en kunt u zich niet meer aanmelden.  Wie zich voor 21 november heeft aangemeld en geen mail heeft ontvangen, staat op de gastenlijst. Wie zich nu aanmeldt, ontvangt een mailtje dat de lijst vol is.

Iedereen is welkom op het middeleeuws feest vanaf 15.00 uur
Maar er is nog de hele middag een feestelijk programma in het museum, met middeleeuwse muziek, hapjes en een middeleeuwse gochelaar. U kunt het nieuwe ook in onze winkel inzien en aanschaffen. En wie wil kan nog meewandelen met de middeleeuwse wandeling. Aanmelden daarvoor gaat via gildewandelingen@gmail.com  

Van 15.00-17.00 uur bent u van harte welkom!