Ruim 21.000 bezoekers voor ons museum in 2019!

In 2019 hebben wij ruim 21.000 bezoekers in ons museum mogen ontvangen, weer meer dan het jaar ervoor. Steeds meer bezoekers weten de weg naar het 'leukste museum onder de grond' te vinden. Voor een tentoonstelling, de vaste collectie van archeologische vondsten of onze middeleeuwse Haarlemmer Cornelis. Ook komen steeds meer kinderen, met hun klas, naschoolse opvang of met ouders of opa en oma ons musuem bezoeken om bijvoorbeeld als archeoloog voor een dag aan de gang te gaan.

Voor 2020 hopen wij natuurlijk dat wij weer meer bezoekers mogen trekken. Er staan in elk geval twee tenoonstellingen op de agenda: over Bier en Baard(mannen) en de Graven van Holland. Natuurlijk doen wij weer mee met de evenementen als de Open Monumentendagen, Nationale Archeologiedagen, Kunstlijn, MuseumnachtKids en voor de 775e verjaardag van Haarlem gaan wij een speciaal programma organiseren.

Lees hier het persbericht.